Український альянс кращий на даному сайті, у різні часи його підтримували люди, яких ми памятали і шанували у своємо Альянсі. І оскільки вони стерти, приведу на згадку нащадкам.
У перши часи 2011-2014 р. альянс піднімали:
Ренат Азербайджан
Віталій Степаненко
Сергій Александрович
Василь Фадеєв
Далі їх діло продовжили у 2013-2016 р.:
Вадим Невмержицкий
Олег Ардет
Саша Опаренко
Ярослав Паленко
Потім прийшли нові імена 2016-2019р:
Валерій Літвин
Георгій Бодров
Вже ближню історію створювали 2020-2025р:
Олександр Олсі
Сергій Каркарікола
Александр Wirtz
Мирон
Степан Бджола
Forum
Topics
17.04.26 22:55
Загалом вони принесли 39 перемог у МСЧ найпрестижнийшим турнирі.
Хтось їз них навіть і зараз залишаються легендами сайти, досить заглянути у розділ "Офіс".
Хтось їз них навіть і зараз залишаються легендами сайти, досить заглянути у розділ "Офіс".
21.04.26 18:27
Changed 27.04.26 23:26
Ще згадуються імена:
Гунько
Печенюк
Пусь
Бриль
Селяметов
Нажаль всіх не пам*ятаю і за це пробачаюсь, що не можу вас згадати.
Гунько
Печенюк
Пусь
Бриль
Селяметов
Нажаль всіх не пам*ятаю і за це пробачаюсь, що не можу вас згадати.
27.04.26 23:12
1. Все 15 лет, люди которых я помню поименно, почти всех, делали историю - удалены, ранее они висели в УА, теперь они стерты, словно их и не было. Сказать, что это не правильно - ничего не сказать. Они заслужили, чтобы их помнили, многие их них легенды. Как говорится, - нация не имеющая корней, не имеет будущего.
2. Убивает комиссия. Люди сами проводят викторины, прогнозы, конкурсы и должны за это платить из своего кармана. Разве это нормально?
3. Я тщательно подбирал людей в УА, проводил беседу, договаривался с ними о целях и задачах (потому УА и был лучшим на протяжении 15 лет), теперь целую группу навязали наглым образом. Они (эти люди) возможно, на все смотрят по другому, и для них УА просто очередное название, вывеска. И что взять и выгнать их? Я принял другое решение!
2. Убивает комиссия. Люди сами проводят викторины, прогнозы, конкурсы и должны за это платить из своего кармана. Разве это нормально?
3. Я тщательно подбирал людей в УА, проводил беседу, договаривался с ними о целях и задачах (потому УА и был лучшим на протяжении 15 лет), теперь целую группу навязали наглым образом. Они (эти люди) возможно, на все смотрят по другому, и для них УА просто очередное название, вывеска. И что взять и выгнать их? Я принял другое решение!
27.04.26 23:15
А ще згадується фраза часів Януковича!
- Янек, хорош вже покращувати нам життя!
Схоже, ця фраза актуальна у всі часи!
- Янек, хорош вже покращувати нам життя!
Схоже, ця фраза актуальна у всі часи!
27.04.26 23:24
Ми всі тут стаємо відпрацьованним матеріалом при такому відношенні. Життя нас всіх вчіть, але не всі вчаться. У цьому випадку урок повторюється, тож нас чекають багато граблів.
Не хай вам повезе більше, тім хто залишається.
Не хай вам повезе більше, тім хто залишається.
![[b]](/images/edit/b.png)
![[i]](/images/edit/i.png)
![[u]](/images/edit/u.png)
![[center]](/images/edit/center.png)
![[url]](/images/edit/l.png)
![[red]](/images/edit/re.png)
![[green]](/images/edit/gr.png)
![[blue]](/images/edit/bl.png)
![[blue]](/images/edit/yw.png)