Forum Topics
Your language
Changed 14.01.23 16:50

Турнір нічия

Учасники Турніру :
Урбе
Мангуст
Карабас
Кофе
Кривбас
Богдан
Локомотив
Котовськ
Івашків
Charlie
Игорь Твердохлеб
Anton T
Українські Козаки
Этот дополнительный тур просчет организатора. Надо было из большего количества матчей выбирать ничьи как раньше а не 5 из 5. Может быть опять у всех будет равенство очков.
Или для каждого участника по 5 разных матчей
Кремонезе-лечче 1:1
Сассуоло-аталанта 0:0
Еммен-вітес 1:1
Ексікор-ваалвік 0:0
Бетіс-сельта 2:2
Мангуст, учтем,поработаем над ошибками
Мангуст, на следующий раз жалем супертурніру от МАНГУСТА без просчетов...какой призовий фонд будет от тебя???😁😁😁
Вася красавчик- не забудь потім свинособакам буци відправити! Як в унітаз спустив! Краще б брату відправив на підтримку ЗСУ!
Vasyl Savchak, Извини что высказал мнение о дополнительном туре.
Мангуст, мнение ето хорошо,учтем и поработаем над ошибками
Сергій Каркарікола, не розумію твого сарказму???ти злишся,шо не приймав участі??так як би ти грав тут разом зі свинособаками???а коли би виграв,то потратив би їх на прокачку, своїх свиносучок,яких в тебе в команді достатньо.так, в них не було вибору,вони народилися свиносучками але в тебе був вибір НЕ БРАТИ В СВОЮ КОМАНДУ ЇХ але ти чомусь взяв,а зараз розпродається про свинособак ДЕ ЛОГІКА???,
Логіка в тому що хтось на фронті а хтось свинособакам конкурси і буци роздає! Спілкується свинособачою мовою!))
Сергій Каркарікола, добре це відповідь на перше запитання,а на друге???
Про свиносучок в команді? Так я їх за картинки брав- пашуть в мене на полі,бурячки обгортають- ну так як рабині ))А потім іх продам- наберу нових!
Чи може що злюсь що в конкурсі не брав участь? Ну тут не сміши- я ніде участь не беру - навіть в чемпіонаті! Ти прекрасно знаєш що я думаю про цей недопроект і тикання палцем@()
Сергій Каркарікола, вірю,знаю твою думку,але в товарках тикаєш пальцем кожну вільну хвилину...😀😀😀😀
Правельно написав рівно хвилину! Бабки не трачу - псевдодосягненям не радію! Відношусь як до недопроекту!))
Фіктивних корішєй іголовне фіктивної поваги не шукаю!
Правильною дорогою йдеш! Головне щоб був орентир!))
[b] [i] [u] [center] [url] [red] [green] [blue] [blue]
Max. 5 MB
Main page